Gendong Teman Lelaki Redah BanjirApabila seseorang jatuh cinta, ia akan melakukan segala perkara untuk orang yang dikasihinya. Bahkan tidak jarang sehingga rela mengorbankan dirinya sendiri.

Salah satunya seperti yang dilakukan oleh seorang wanita di China ini. Baru-baru ini beredar foto wanita yang rela menggendong kekasihnya melalui jalan yang
 banjir.

Wanita itu disebut-sebut rela menggendong kekasihnya di belakang lantaran lelaki tersebut memakai kasut kulit yang mahal. Peristiwa itu terjadi ketika wilayah China khususnya Wuhan mengalami hujan lebat sehingga membuat Sungai Yangtze melimpah.

Postingan itu  membuat netter di media sosial bertindak balas. Meskipun banyak yang maklum tidak sedikit yang menghujat lelaki tersebut. Sedangkan sebahagian lain ada yang menyebut wanita tersebut bodoh.

Sementara itu, kejadian semacam itu bukan yang pertama kali membuat gempar di internet. Beberapa waktu lalu juga sempat beredar foto seorang wanita yang menggendong kekasihnya mengenakan sepatu tumit tinggi menerjah banjir.
0 Komentar untuk "Gendong Teman Lelaki Redah Banjir"

 
Copyright © 2014 Gaban Comel - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info